Monday, December 24, 2007

esok dah nak balik matrik......

assalamualaikum w.b.t, diharapkan kpd semua sahabat semoga sentiasa di bawah lindungan dan rahmatNya.....seperti yang kita semua tau...esok 25/12 kita akan pulang semula ke matrik..... ade sahabat mesej kat ana,...dia cakap "eeee.....x sabarnye nak balik....rindu kat surau muttaqin.." subhanallah...itulah ungkapan yang membuatkan hati ana terharu.....benar2 terharu.... itulah ungkapan yang lahirnya dari hati...... insyaAllah....dengan ukwah yang terjalin krn Allah..... menjadi pembakar semangat utk kembali semula meneruskan perjuangan menuntut ilmu di bumi kmph....

untuk pengetahuan sahabat semua.....yang akan datang ni adalah befdey salah seorg sahabat banat...... sanah helwa ya fifi nur asyikin bt azmi....yang akan genap umurnya 18 thn pada 26/12. x lupa juga buat nabilah bt ab karim (30/12)...mintak maaplah...terpaksa wish awl coz bila dah smpai kat matrk cam payah je nak surf tenet......

untuk mslmn pula x de yg lahir bln dec(ade ...tp dah lepas...firdaus(9/12)...).....xpe....kite tgk sape lahir bln jan..... 1st....arif azam(2/1)...pastu razak(8/1)....then....syiham(9/1)....n ..last ....khabir(10/1)....... sanah helwa tuk sumenye..............umur dah meningkat ni.....kene jadi lebih matang....terutama dlm membuat keputusan...(huhu....cakap kat org je tau....)....

ok...skali lg ana mengalu2kan sesiapa yg nak post kat blog ni.....caranye cam ni.....
1st,klik sign in kat atas skali....pastu die ade mintak email n pasword..... email guna yg ni....(wardahsafwah@yahoo.com)....n pasword guna yg ni (naha1989)....nanti akan ada dua blog..... then...klik kat new post kat blog myfamilymuttaqin.....(ade symbol +).....ok... hope x de masalah ye bintun malick...hehe... button f5 digunakan utk update page..maksudnye utk latest page.....bttn tu x de kaitan dgn sign in blog ni.....

ok...nak sambung wat assigment bio.... harap semua slamat sampai ke kmph..... moga perjalanan dilindungi Allah dan dipermudahkan......

maas salamah...bittaufiq wan najah...wassalam....

No comments: