Sunday, April 13, 2008

selamat bertempur di medan perang...DDB...DMK...BT

assalamualaikum w.b.t...





semoga berjaya diucapkan kpd sahabat semua...esok kite akan menduduki final... buat yg terbaik... we do our best and Allah will take the rest... percaya dan yakinlah bahwa Allah akan membantu kite...





"hidup ini penuh dengan CABARAN dan DUGAAN...jika anda jatuh..,BANGUNLAH dan katakan "woit.knp tolak??!! tak nampak ker??!!"





EH..silap plak....jika kamu jatuh...bangunlah dan berusahalah kerana KEJAYAAN DICIPTA OLEH MANUSIA BIASA YANG BERUSAHA SECARA LUAR BIASA....





Jangan mudah mengalah kerana Allah tidak melihat pada hasilnya tetapi Allah melihat pada usaha kita...





oklah...x leh lame2 bukak blog ni...byk lg x cover...nak hilangkn ngantuk je..

gambar track kmph ni saje je nak letak.... biar semangat skit nak study... :)

sorry for everythg i did wrong, for words which might hurts, for advise u cannot accept, and the most important, sori kalau selama ni x jalankan amanah as
"a_ _ _ _ h" dengan baik specially to muslimat myfam...

(lps ni x hantar msj dah....wisk kat blog je... jimat credit :> )

last but not least..good luck..gambate..ij'al jaiyidan, aja aja fighting(korea), chaiyok2, semoga berjaya..


bak kate mohd(dlm frenster) Yooo...takbir...ALLAHUAKBAR

No comments: